Branding

bij Shauni Hartland

Branding fotograaf en grafisch vormgever om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen en het verhaal van jouw bedrijf te vertellen.

Voor al je online en offline uitingen maar ook voor nieuwe foto's voor je website of Instagram!

Vertel jouw verhaal met de wereld! Dat is wat ik samen met jou wil gaan doen. Of je nou nieuwe foto's nodig heb voor je website of voor een nieuw product, ik ben hier voor je! Of als je een flyer wilt of een digitaal folder om te delen onder je klanten. Je kan voor alles bij mij terecht en ik help je graag om jouw bedrijf een stapje verder te krijgen!

Your brand

Let's elevate

Hi, ik ben Shauni.
Disney liefhebber, karaoke fan, film geek en fotograaf

GET TO KNOW ME

Wat leuk om je hier te zien! Ik ben Shauni Hartland. Een romantische maar nuchtere, eigenwijze 28-jarige vrolijke dame uit Alkmaar. Ik ben een passievolle fotograaf en grafisch vormgever in Alkmaar.

Ik hou van creatief bezig zijn en andere ondernemers helpen. Met design speciaal voor hun bedrijf of om ze te helpen lekker te voelen voor de camera zodat ze hun foto's kunnen inzetten om te verkopen.

Maar ik ben nog veel meer dan dat, lees gauw verder!

This is me

"Oh nee, ik moet op de foto. Daar ben ik echt te ongemakkelijk voor.” “Ik ben toch helemaal niet fotogeniek?” “Ik vind zelf dat ik nooit leuk op de foto sta” “Misschien moet ik eerst nog maar even afvallen voordat ik op de foto ga”

Een greep uit opmerkingen die mijzelf maar al te bekend voorkomen. Omdat ik ze vaak gehoord heb, maar ook omdat ik ze zelf gedacht heb. De angst die diep van binnen zit, de onzekerheid die een irritant hoog stemmetje heeft in je hoofd. Wat resulteert dat je niet met plezier op de foto gaat of misschien wel helemaal niet op de foto staat. Dat moet anders kunnen dacht ik.

Want iedereen kan zelfverzekerd op de foto, ook jij!

Foto's zijn belangrijk voor je bedrijf maar wat nou als je dat verschrikkelijk vind?

Some of my clients

/

- olt Aicher

Good art inspires

good design motivates

/

Shauni is echt heel prettig om mee te werken! Ze haalt meteen de druk van het op de foto gaan weg en zorgt zo voor een fijne sfeer, met als prachtige en oprechte foto's als resultaat. Ik heb alleen maar positieve dingen te zeggen over mijn ervaring met Shauni, echt een aanrader!

"Shauni is echt een aanrader!"

— Lotte Atelier

"Ik vind foto's van mijzelf nooit mooi en ga niet graag op de foto, maar na het zien van de foto's heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gekregen.  Ik was enorm nerveus maar je was heel erg geduldig, waardoor dat al snel minder werd. Het voelde meteen heel vertrouwd, eigenlijk alsof we gewoon als vriendinnen lekker foto's aan het maken waren. ."

"Ik ben echt ontzettend blij verrast met het resultaat!"

— Angel

"Na meerdere branding shoots bij andere fotografen waarvan ik de foto’s niet of met tegenzin gebruikte besloot ik Shauni een kans te geven. En het is haar gelukt! Met die kennis maakte ze de perfecte plaatjes maar verloor daarbij niet uit het oog wie ik ben. Met trots plaats ik nu eindelijk goede foto’s van mezelf op internet!"

"Ze nam uitgebreid de tijd om te horen wie ik ben."

— Linda-Jane Fotografie

"Shooten met Shauni is altijd gezellig! Ze weet precies de juiste sfeer neer te zetten waardoor een échte lach als vanzelf komt. De sfeer in de foto's is altijd weer prachtig en de locatie maakt niet uit - ze maakt overal wat moois van."

"Shauni laat je altijd lachen - perfect voor spontane beelden"

— Marit Hilarius

client reviews
Bericht
Onderwerp
Bel afspraak?
Telefoon nummer

Send!

Email
Naam

 

Your message has been sent. We'll contact you shortly

Thank you!

Helaas belanden mijn mailtjes wel eens in de spam folder. Vergeet die dus niet te checken! :)

Wil je meer informatie ontvangen of een vrijblijvend gesprek aanvragen? Ik kom graag met jullie in contact! Je kan het formulier hieronder invullen. Ik probeer altijd binnen 24 uur te antwoorden.

Liever whatsappen? Dat kan, klik dan hier! Of bel naar 06-22872530, of vraag een bel afspraak aan via het formulier hieronder.

CONTACT