Photography captures a moment that otherwise would be forgotten

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Een dag waarvan je elke herinnering vast wilt houden, ook de momentjes die onbewust langs je heen gaan. Daarbij kan ik als trouwfotograaf uit Noord Holland jullie helpen. Ik leg ook juist die momenten voor jullie vast, zodat jullie later het hele verhaal terug kunnen kijken met de foto's

your wedding

let's talk about

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Een dag waarvan je elke herinnering vast wilt houden, ook de momentjes die onbewust langs je heen gaan. Daarbij kan ik als bruiloft fotograaf uit Noord Holland jullie helpen. Ik leg ook juist die momenten voor jullie vast, zodat jullie later het hele verhaal terug kunnen kijken met de foto's

your wedding

let's talk about

Er is geen beter gevoel dan iemand herinneringen meegeven,
wetend dat het moment dat ik heb vast gelegd altijd zal blijven voortbestaan met mijn tijdloze fotografie

herinneringen voor altijd vast leggen.

Fotografie is voor mij

Hi, ik ben Shauni.
Disney liefhebber, karaoke fan, film geek en fotograaf

GET TO KNOW ME

Wat leuk om je hier te zien! Ik ben Shauni Hartland. Ik ben een lifestyle trouwfotograaf in Alkmaar. Mijn specialiteiten zijn trouwfotografie, familiefotografie en nog veel meer in Noord-Holland. Mijn werk brengt mij door heel Nederland. De meeste mensen kennen mij als fanatieke meezinger en een geek, met mijn kennis over Marvel en Disney. Maar ik zou niet anders willen!

This is me

Er is geen beter gevoel dan iemand herinneringen meegeven,
wetend dat het moment dat ik heb vast gelegd altijd zal blijven voortbestaan

herinneringen voor altijd vast leggen.

Fotografie is voor mij

/

Shauni was de meest fantastische fotograaf die we ons maar konden wensen. Ze speelde in op al onze wensen, was spontaan en lief en kwam met een second shooter! Binnen 3 dagen hadden we de preview al binnen met de meest prachtige foto’s. Echt een topper!

"Een en al gezelligheid en de meest geweldige foto's!"

— April & Joep

"Shauni is een hele leuke gezellige meid, waar je veel mee kan lachen. Zo hadden wij met vele mooie momenten die door haar vast gelegd zijn, een onvergetelijke Bruiloft om op terug te kijken. Ze stelt je erg op het gemak, en niks is raar.

Wij zullen haar ook echt aanbevelen."

"Niks was te gek! En we hebben zo met haar gelachen"

— c & O

"Shauni heeft samen met haar second shooter onze dag vast gelegd. Ze denken mee, zijn creatief, zien oplossingen en zijn gewoon heel gezellig. Maar bevinden zich ook op de achter- grond wanneer nodig. En weten geen moment te missen. Met prachtige foto’s als resultaat. Altijd een feest om deze te bekijken.."

"Aan alles werd gedacht, we zijn zo blij!"

— R & J

Shauni was een fantastische toevoeging aan onze bruiloft, ze heeft de sfeer en de emotie van de dag perfect vast weten te leggen. Ze is een fijne aanwezigheid en weet zich goed te mengen binnen de aanwezige gasten. Absoluut een aanrader!

"Prachtige foto's en een onwijs gezellige fotograaf"

— T & H

client reviews
Ik ben erg nieuwsgierig naar jullie mooie dag. Kan je mij er al wat over vertellen?
Jullie idee van een ultieme date
Jullie trouwdatum
Telefoon nummer

Send!

Email
Naam
Via waar hebben jullie mij gevonden?

 

Your message has been sent. We'll contact you shortly

Thank you!

Helaas belanden mijn mailtjes wel eens in de spam folder. Vergeet die dus niet te checken! :)

Wil je meer informatie ontvangen of een vrijblijvend gesprek aanvragen? Ik kom graag met jullie in contact! Je kan het formulier hieronder invullen. Ik probeer altijd binnen 24 uur te antwoorden.

Liever whatsappen? Dat kan, klik dan hier! Of bel naar 06-22872530, of vraag een bel afspraak aan via het formulier hieronder.

CONTACT Trouwfotograaf

Of vraag meteen een kennismakingsgesprek aan!

Heb je alle informatie die je zocht en wil je meteen een kennismakingsgesprek inplannen? Dat kan ook! Via de kalender die je hieronder kan vinden kan je een vrijblijvend gesprek inplannen.

Vergeet bij het invullen van jullie gegevens niet aan te geven waar jullie het gesprek willen hebben (incl. adres). Let op: kennismakingsgesprekken voer ik max. 50km vanaf Alkmaar