Let's talk about money

Fotografie investment

Wedding package

Een bruiloft is een ultiem romantisch gebaar naar elkaar, iets wat je terug wilt zien in de foto’s. Foto’s zijn herinneringen, momenten waar je altijd op terug kan kijken. Zodra je de foto’s ziet word je weer meegenomen naar deze dag, naar hoe jij je op het moment voelde van het ja woord of hoe nerveus je ’s morgens kon zijn. Het is de reden dat ik fotografeer, om mensen dit mee te kunnen geven. Zodat ze hun mooiste dag vol met liefde nooit meer kwijt kunnen raken.

Wat zoeken jullie in een trouwfotograaf? Tijdloze foto’s met echte herinneringen, echte spontane momenten. Iemand die met jullie meedenkt, opgaat in de mensen en er voor jullie is? Dat is wat je bij mij krijgt als ik jullie trouwfotograaf ben. 

WHAT'S INCLUDED:

- Kennismakingsgesprek
- Optie second shooter
- Levering van foto's op jullie eigen website beveiligd met wachtwoord
- minimaal vanaf 250 foto's
- Mini of luxe album

INVESTMENT vanaf 6 uur:

€1499.-

Elopements

Een bruiloft vieren op de plek die voor jullie belangrijk is ligt soms niet in Nederlands. Soms gaat de droom bruiloft voorbij de Nederlandse grens, ergens naar een plek in het buitenland. Italië, Spanje, Frankrijk of misschien zelf buiten de EU zoals Canada of Mexico. Gevierd met een klein gezelschap die dicht bij jullie staat. Een ultiem romantisch gebaar.

Of misschien toch een elopement? Met z'n tweeën op avontuur, alleen aandacht voor elkaar en de viering van jullie liefde. Hoe dan ook, ik ga graag met jullie mee om dit mooie moment vast te leggen en nooit meer te vergeten

WHAT'S INCLUDED:

- 10 uur dag fotografie
  (op ceremonie dag)
- minimaal 500 foto's
- Luxe album van 20x20
- Optie voor meer dagen/uur fotografie

INVESTMENT vanaf:

€1899.-

Loveshoots

Kleinte intieme momenten tussen jullie samen. Alvast oefenen voor de trouwdag of gewoon even samen met z'n tweeën iets leuks doen.

Tijdens het kennismakingsgesprek krijg ik vaak te horen dat het bruidspaar camera schuw is. Daarom raad ik altijd aan om van te voren een keer een verlovingsshoot in te plannen. Zo kan je wennen aan de camera.

WHAT'S INCLUDED:

- Een gezellige fotosessie
- 20 foto's
- 20x20 album, die gebruikt kan worden als gastenboek
- hoop gezelligheid

INVESTMENT:

€299.-

Some of my favorites

/

/

Shauni was de meest fantastische fotograaf die we ons maar konden wensen. Ze speelde in op al onze wensen, was spontaan en lief en kwam met een second shooter! Binnen 3 dagen hadden we de preview al binnen met de meest prachtige foto’s. Echt een topper!

"Een en al gezelligheid en de meest geweldige foto's!"

— April & Joep

"Shauni is een hele leuke gezellige meid, waar je veel mee kan lachen. Zo hadden wij met vele mooie momenten die door haar vast gelegd zijn, een onvergetelijke Bruiloft om op terug te kijken. Ze stelt je erg op het gemak, en niks is raar.

Wij zullen haar ook echt aanbevelen."

"Niks was te gek! En we hebben zo met haar gelachen"

— c & O

"Shauni heeft samen met haar second shooter onze dag vast gelegd. Ze denken mee, zijn creatief, zien oplossingen en zijn gewoon heel gezellig. Maar bevinden zich ook op de achter- grond wanneer nodig. En weten geen moment te missen. Met prachtige foto’s als resultaat. Altijd een feest om deze te bekijken.."

"Aan alles werd gedacht, we zijn zo blij!"

— R & J

Shauni was een fantastische toevoeging aan onze bruiloft, ze heeft de sfeer en de emotie van de dag perfect vast weten te leggen. Ze is een fijne aanwezigheid en weet zich goed te mengen binnen de aanwezige gasten. Absoluut een aanrader!

"Prachtige foto's en een onwijs gezellige fotograaf"

— T & H

client reviews

Book your love story now

Ik leg graag jullie verhaal vast, in all it's beauty.
Klik op de onderstaande knop om samen te werken.