Let's talk about money

Bruiloft fotografie en de kosten

Wedding package

Een bruiloft is een ultiem romantisch gebaar naar elkaar, iets wat je terug wilt zien in de foto’s. Foto’s zijn herinneringen, momenten waar je altijd op terug kan kijken. Zodra je de foto’s ziet word je weer meegenomen naar deze dag, naar hoe jij je op het moment voelde van het ja woord of hoe nerveus je ’s morgens kon zijn. Het is de reden dat ik fotografeer, om mensen dit mee te kunnen geven. Zodat ze hun mooiste dag vol met liefde nooit meer kwijt kunnen raken.

Wat zoeken jullie in een trouwfotograaf? Tijdloze foto’s met echte herinneringen, echte spontane momenten. Iemand die met jullie meedenkt, opgaat in de mensen en er voor jullie is? Dat is wat je bij mij krijgt als ik jullie trouwfotograaf ben. 

Zie hiernaast de investering, de prijzen voor een trouwfotograaf

WHAT'S INCLUDED:

- Kennismakingsgesprek
- Optie second shooter
- Levering van foto's op jullie eigen website beveiligd met wachtwoord
- minimaal vanaf 250 foto's
- Mini of luxe album

INVESTMENT vanaf 6 uur:

€1499.-

Wedding package vanaf 10 uur

Er zit weinig verschil tussen mijn pakketen. Niet alleen dat, alle uren, alle opties, alle pakketen zijn mogelijk en helemaal aan te passen naar jullie wensen!

Toch zit er een klein verschil als je 10 uur of meer boekt. Vanaf 10 uur trouwfotografie krijg je namelijk een luxe trouwalbum cadeau  van 20x20 cm ipv een mini trouwalbum. Om wat meer idee aan jullie te geven van mijn prijzen kan je hier die prijs vinden van 10 uur en wat er toe behoort. 

WHAT'S INCLUDED:

- Kennismakingsgesprek
- Optie second shooter
- Levering van foto's op jullie eigen website beveiligd met wachtwoord
- minimaal vanaf 500 foto's
- Luxe album

INVESTMENT vanaf 10 uur:

€2199.-

Een second shooter kan heel handig zijn. Voor als je aankleding apart vastgelegd word, of wanneer je elkaar ziet bij het altaar voor het eerst, of omdat je de shoot heb gepland tijdens de receptie en er 1 fotograaf achter wilt laten bij de gasten om achter geen moment gemist te hebben. Kortom, het is zeker een idee om er over na te denken. Dit is een extra dienst die ik aanbied die je met de trouwfotografie kan bij boeken, voor een vast bedrag

second shooter

t/m 9 uur €350,-
vanaf 9 uur €450

Ik ben dol op alles wat vintage is en ik weet dat ik niet de enige ben met deze voorliefde. Maar ik heb nu een heel speciaal pakket. De vintage pakket: een filmrolletje vol met foto's gemaakt op jullie trouwdag EN een film geschoten op V8 film met een ouderwetse camera. Je krijg hele mooie oude beelden met deze werkwijze, maar nog steeds in dezelfde stijl als die je van mij gewend ben.

Als je op zoek bent naar iets speciaals voor jullie trouwdag, dan is dit zeker wat voor jou!

Vintage pakket

€399,-

Mijn standaar levertijd is van 5 tot en met 8 weken. Dit ligt geheel aan de drukte van de periode.

Ik kan mij echter goed voorstellen dat je de trouwfoto's veel eerder wilt. Daarom heb ik voor max 2 bruidsparen per maand de optie voor een versnelde levertijd. Een optie die je er bij kan boeken waardoor je jouw foto's na 2,5 week al aan iedereen kan showen. Ook het trouwalbum zal eerder worden gemaakt.

express levering

15% van pakketkosten

EXTRA'S: voeg iets extra's toe aan jouw trouwdag

EXTRA'S:
voeg iets extra's toe aan jouw trouwdag

Elopements en destination weddings

Een bruiloft vieren op de plek die voor jullie belangrijk is ligt soms niet in Nederlands. Soms gaat de droom bruiloft voorbij de Nederlandse grens, ergens naar een plek in het buitenland. Italië, Spanje, Frankrijk of misschien zelf buiten de EU zoals Canada of Mexico. Gevierd met een klein gezelschap die dicht bij jullie staat. Een ultiem romantisch gebaar.

Of misschien toch een elopement? Met z'n tweeën op avontuur, alleen aandacht voor elkaar en de viering van jullie liefde. Hoe dan ook, ik ga graag met jullie mee om dit mooie moment vast te leggen en nooit meer te vergeten

WHAT'S INCLUDED:

- 10 uur dag fotografie
  (op ceremonie dag)
- minimaal 500 foto's
- Luxe album van 20x20
- Optie voor meer dagen/uur fotografie

INVESTMENT vanaf:

€1899.-

Loveshoots

Kleinte intieme momenten tussen jullie samen. Alvast oefenen voor de trouwdag of gewoon even samen met z'n tweeën iets leuks doen.

Tijdens het kennismakingsgesprek krijg ik vaak te horen dat het bruidspaar camera schuw is. Daarom raad ik altijd aan om van te voren een keer een verlovingsshoot in te plannen. Zo kan je wennen aan de camera.

WHAT'S INCLUDED:

- Een gezellige fotosessie
- 20 foto's
- 20x20 album, die gebruikt kan worden als gastenboek
- hoop gezelligheid

INVESTMENT:

€299.-

Some of my favorites

/

/

Shauni was de meest fantastische fotograaf die we ons maar konden wensen. Ze speelde in op al onze wensen, was spontaan en lief en kwam met een second shooter! Binnen 3 dagen hadden we de preview al binnen met de meest prachtige foto’s. Echt een topper!

"Een en al gezelligheid en de meest geweldige foto's!"

— April & Joep

"Shauni is een hele leuke gezellige meid, waar je veel mee kan lachen. Zo hadden wij met vele mooie momenten die door haar vast gelegd zijn, een onvergetelijke Bruiloft om op terug te kijken. Ze stelt je erg op het gemak, en niks is raar.

Wij zullen haar ook echt aanbevelen."

"Niks was te gek! En we hebben zo met haar gelachen"

— c & O

"Shauni heeft samen met haar second shooter onze dag vast gelegd. Ze denken mee, zijn creatief, zien oplossingen en zijn gewoon heel gezellig. Maar bevinden zich ook op de achter- grond wanneer nodig. En weten geen moment te missen. Met prachtige foto’s als resultaat. Altijd een feest om deze te bekijken.."

"Aan alles werd gedacht, we zijn zo blij!"

— R & J

Shauni was een fantastische toevoeging aan onze bruiloft, ze heeft de sfeer en de emotie van de dag perfect vast weten te leggen. Ze is een fijne aanwezigheid en weet zich goed te mengen binnen de aanwezige gasten. Absoluut een aanrader!

"Prachtige foto's en een onwijs gezellige fotograaf"

— T & H

client reviews

Of vraag meteen een kennismakingsgesprek aan!

Heb je alle informatie die je zocht en wil je meteen een kennismakingsgesprek inplannen? Dat kan ook! Via de kalender die je hieronder kan vinden kan je een vrijblijvend gesprek inplannen.

Vergeet bij het invullen van jullie gegevens niet aan te geven waar jullie het gesprek willen hebben (incl. adres). Let op: kennismakingsgesprekken voer ik max. 50km vanaf Alkmaar

Book your love story now

Ik leg graag jullie verhaal vast, in all it's beauty.
Klik op de onderstaande knop om samen te werken.