Portfolio

Hier kan je mijn werk uit mijn portfolio vinden. Klik op de foto van welk werk je mijn portfolio wilt bekijken. Op de blog pagina kan je ook volledige bruiloften of shoots vinden. maar ook tips en tricks voor bruiloften en fotoshoots.

no.01

Bruiloften

no.02

Elopements and Destination weddings

no.03

Loveshoots

/

Shauni was de meest fantastische fotograaf die we ons maar konden wensen. Ze speelde in op al onze wensen, was spontaan en lief en kwam met een second shooter! Binnen 3 dagen hadden we de preview al binnen met de meest prachtige foto’s. Echt een topper!

"Een en al gezelligheid en de meest geweldige foto's!"

— April & Joep

"Shauni is een hele leuke gezellige meid, waar je veel mee kan lachen. Zo hadden wij met vele mooie momenten die door haar vast gelegd zijn, een onvergetelijke Bruiloft om op terug te kijken. Ze stelt je erg op het gemak, en niks is raar.

Wij zullen haar ook echt aanbevelen."

"Niks was te gek! En we hebben zo met haar gelachen"

— c & O

"Shauni heeft samen met haar second shooter onze dag vast gelegd. Ze denken mee, zijn creatief, zien oplossingen en zijn gewoon heel gezellig. Maar bevinden zich ook op de achter- grond wanneer nodig. En weten geen moment te missen. Met prachtige foto’s als resultaat. Altijd een feest om deze te bekijken.."

"Aan alles werd gedacht, we zijn zo blij!"

— R & J

Shauni was een fantastische toevoeging aan onze bruiloft, ze heeft de sfeer en de emotie van de dag perfect vast weten te leggen. Ze is een fijne aanwezigheid en weet zich goed te mengen binnen de aanwezige gasten. Absoluut een aanrader!

"Prachtige foto's en een onwijs gezellige fotograaf"

— T & H

client reviews