/

Elopement and Destination weddings Fotografie gallery

Elopements of buitenlandse bruiloften hebben stiekem altijd een streepje bij mij voor. Om een prachtige plek in de wereld te bezoeken en daar de liefde te mogen vieren, er is niets mooiers!

bezoek de blog voor meer bruiloften

Waarom kiezen voor een destination wedding?

Misschien ken je het begrip wel, een destination wedding. Misschien ook niet. Heel simpel uitlegt, een destination wedding is trouwen in het buitenland. Hier zou je bijvoorbeeld voor kunnen kiezen als jij en jouw partner dol zijn op reizen of een bepaalde band hebben met een plek in het buitenland. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen trouwen in Frankrijk, Spanje, Portugal of Zuid-Afrika. Zo ben ik zelf als trouwfotograaf in het buitenland wel eens in Frankrijk geweest voor een bruiloft. Trouwen in het buitenland wordt steeds populairder, ook omdat deze bruiloften vaak intiem zijn. Iets wat na corona heel populair is geworden. 

Waarom kiezen voor mij als jullie destination wedding fotograaf?

Een fotograaf meenemen uit Nederland kan heel handig zijn. Zo is alle communicatie gewoon in het Nederlands en zal alle afhandeling ook vanuit Nederland zijn. Ook kan je van te voren je fotograaf ontmoeten en in gesprek. Zo leer je jullie destination wedding fotograaf al leren kennen en staat er geen vreemde op jullie trouwdag. Voordelen die zeker op kunnen wegen als je kiest voor trouwfotografie in het buitenland. 

Waarom dan kiezen voor mij? Naast dat mijn werkwijze en bruiloft fotografie stijl jullie moeten aanspreken, is het ook fijn om te weten dat je bij mij een vast tarief betaald voor een dag fotograferen tijdens een bruiloft in het buitenland. Zo kan je precies laten vastleggen wat jullie belangrijk vinden, zonder rekening te houden met het aantal uur. Ik denk tevens graag met jullie mee met alle aspecten voor jullie trouwdag, in het binnen en buitenland, en sta altijd voor jullie klaar!

Ik ben erg nieuwsgierig naar jullie mooie dag. Kan je mij er al wat over vertellen?
Jullie idee van een ultieme date
Jullie trouwdatum
Telefoon nummer

Send!

Email
Naam
Via waar hebben jullie mij gevonden?

 

Your message has been sent. We'll contact you shortly

Thank you!

Helaas belanden mijn mailtjes wel eens in de spam folder. Vergeet die dus niet te checken! :)

Wil je meer informatie ontvangen of een vrijblijvend gesprek aanvragen? Ik kom graag met jullie in contact! Je kan het formulier hieronder invullen. Ik probeer altijd binnen 24 uur te antwoorden.

Liever whatsappen? Dat kan, klik dan hier! Of bel naar 06-22872530, of vraag een bel afspraak aan via het formulier hieronder.

CONTACT Trouwfotograaf