Momenten die je nooit meer wilt vergeten

trouwfotografie

Jullie bruiloft. Een dag vol met herinneringen en momenten. Waar je veel liefde en details hebt in gestoken om het jullie dag te maken, om te vieren met iedereen die jullie dierbaar is. Een dierbaar moment die je nooit meer wilt vergeten, iets wat je vast moet leggen.

words to live by

Hold on to the memories, they will hold on to you

- Taylor Swift

Het verhaal van jullie dag

Foto’s zijn herinneringen, momenten waar je altijd op terug kan kijken. Zodra je de foto’s ziet word je weer meegenomen naar deze dag, naar hoe jij je op het moment voelde van het ja woord of hoe nerveus je ’s morgens kon zijn. Mijn reden dat ik een trouwfotograaf ben geworden is om mensen foto's mee te kunnen geven die over 20 jaar nog hetzelfde verhaal vertellen als de dag zelf. Zodat ze hun mooiste dag vol met liefde nooit meer kwijt kunnen raken.

Daarom kies ik ervoor om in mijn bruiloft fotografie het verhaal te vertellen van jullie dag. De momenten die de dag gebeuren spontaan vast leggen, zoals het echt gebeurd, met een tikkeltje artisticiteit. Het verhaal van jullie dag zoals ik het noem. 

Op zoek naar tijdloze foto’s met echte herinneringen, echte spontane momenten. Iemand die met jullie meedenkt, opgaat in de mensen en er voor jullie is? Dat is wat je bij mij krijgt als ik jullie trouwfotograaf ben. 

you're in the right place.

Some of my favorites

/

words to live by

Hold on to the memories, they will hold on to you

- Taylor Swift

Some of my favorites

/

Een klik met je trouwfotograaf is best fijn. Ik ga daarom graag altijd op kennismakingsgesprek bij bruidsparen. Om meer te horen over jullie en jullie trouwdag. Een gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Maar wij zouden het waarschijnlijk heel goed kunnen vinden als je:

Someone like Shauni

something borrowed, something blue and

Het niet erg vind om gek te doen

Een grapje hier, een lach daar, midden in de kamer gaan dansen, het maakt het leven zoveel leuker!

Een klein beetje een geek bent

Go Spidey!

Van lekker eten houd

En dan vooral taart! Maar ik kan genieten van elke keuken, ieder heeft iets magisch en lekkers.

Graag op avontuur gaat

Er is niks leukers dan avonturen beleven of genieten van kleine momenten.

stap

1

2

3

First, let's meet

First things first, even kennis maken. Om elkaar te leren kennen plan ik van te voren graag een kennismakingsgesprek in met jullie. Zo kunnen jullie mij meer vertellen over jullie dag en over jullie zelf. Natuurlijk kunnen jullie mij dan ook van alles vragen en over mijn bruiloft fotografie. Een klik met je trouwfotograaf is vrij belangrijk, ik ben de gehele dag toch bij jullie. 

Maar hoe werkt het allemaal...

Volgende stap

Volgende stap

Even wennen aan de camera

Tijdens het kennismakingsgesprek krijg ik vaak te horen dat het bruidspaar camera schuw is. Daarom raad ik altijd aan om van te voren een keer een verlovingsshoot in te plannen. Zo kan je wennen aan de camera.

Maar daarnaast leren we elkaar ook wat beter kennen en weet je hoe ik te werk ga, wat fijn is voor de trouwdag zelf. Maar dat is nog niet alles. Van deze shoot krijgen jullie namelijk ook een 20x20 album die je kan gebruiken als gastenboek

Een verlovingshoot

De bruiloft!

De dag is eindelijk hier! De dag waar jullie naar uitgeleefd hebben al die tijd. Maar voor het zover is spreken we 1 a 2 maanden van te voren nog een keertje af om alles nogmaals door te nemen. Ik stuur een vragenlijst naar jullie en jullie een draaiboek naar mij. Zo zorg ik er voor dat er vanuit mijn kant dat ik er net zo klaar voor ben als jullie.

En daarna? Genieten, vooral genieten!

De dag waar je op hebt gewacht is hier

Terug naar stap 1

words to live by

Photography tells you a fairytale, without needing any words

- unknown

De investering

Jullie bruiloft kan ik al vast komen leggen vanaf €1499,- (6 uur) inclusief een (mini) album. Tevens kan je kiezen voor een extra fotografie met de optie voor een second shooter. Gaan jullie in het buitenland trouwen? Dan kom ik als destination wedding fotograaf al mee vanaf €1899,- inclusief luxe album (excl onkosten). Ik ben erg flexibel en kan zoveel uren komen als jullie willen. Graag kom ik langs om kennis te maken en te bespreken wat het beste bij jullie past.

Hier wat voorbeelden van uren die je bij mij kan boeken met hun bijpassende prijzen

♥ Kennismakingsgesprek
♥ 10 uur fotografie
♥ preview binnen 3 dagen
♥ Optie second shooter
♥Levering van foto's op hoge resolutie in privé galerij
♥ Levering van 5 t/m 8 weken
♥ minimaal vanaf 500 foto's
♥Mini album van 20x20 met 10 spreads (20 pagina's), met foto's van de hele dag

10 uur fotografie

€2199,-

6 uur fotografie

♥ Kennismakingsgesprek
♥ 6 uur fotografie
♥ preview binnen een week
♥ Optie second shooter
♥Levering van foto's op hoge resolutie in privé galerij
♥ Levering van 5 t/m 8 weken
♥ minimaal vanaf 250 foto's
♥Mini album van 13x13 met 6 spreads (12 pagina's), met foto's van de loveshoot

€1499,-

meest gekozen

words to live by

Photography tells you a fairytale, without needing any words

- unknown

Shauni is een geweldige fotograaf die een ontspannen sfeer weet te creëren. Ze maakt prachtige platen en is ondanks dat ze op de achtergrond fotografeert ook aanwezig waar nodig zodat zij het juiste plaatje krijgt. Ze zorgde voor een ontspannen sfeer tijdens de shoot en had eensecond shooter mee waar zij goed mee samen heeft gewerkt

Wij hebben erg genoten van onze dag en zouden Shauni zeker aanraden! Alle plaatjes waren stuk voor stuk fantastisch!

"Stuk voor stuk prachtige foto's! Zeker een aanrader"

— S & D

De foto's zijn erg mooi geworden! De levering was sneller dan we hadden verwacht. Shauni is erg flexibel en denkt goed met je mee.Dit leverde foto's op waar we nog niet aan gedacht hadden. We zijn enorm blij met Shauni! Het album wat ze speciaal voor ons heeft ontworpen is ook prachtig geworden en heeft een mooi plekje gekregen!

"Stuk voor stuk prachtige foto's! Zeker een aanrader"

— J & N

Wij zijn zeer tevreden over Shauni en het geleverde werk. Ze gaat erg professioneel te werk. Ook het afleveren van de foto's op een USB stick in een speciaal doosje vond ik geweldig! De website waar de foto's op staan is zo handig, deze kon zo doorgestuurd worden naar mijn moeder. 

Erg mooie foto’s en heldere communicatie. Dank Shauni voor het mooie vastleggen van deze bijzondere dag!!

"Wij zijn zo blij dat shauni onze dag heeft vastgelegd"

— A & I

Shauni was de meest fantastische fotograaf die we ons maar konden wensen. Ze speelde in op al onze wensen, was spontaan en lief en kwam met een second shooter! Binnen 3 dagen hadden we de preview al binnen met de meest prachtige foto’s. Echt een topper!

"Een en al gezelligheid en de meest geweldige foto's!"

— April & Joep

client reviews
Ik ben erg nieuwsgierig naar jullie mooie dag. Kan je mij er al wat over vertellen?
Jullie idee van een ultieme date
Jullie trouwdatum
Telefoon nummer

Send!

Email
Naam
Via waar hebben jullie mij gevonden?

Thank you!

Your message has been sent. We'll contact you shortly

Bruiloft Fotografie Informatiebrochure aanvragen

Wil je meer weten over mijn werkwijze of tarieven?
Vraag hieronder de brochure aan. Soms belanden mijn mailtjes wel eens in de spamfolder, vergeet die dus niet te checken! :)

Of vraag meteen een kennismakingsgesprek aan!

Heb je alle informatie die je zocht en wil je meteen een kennismakingsgesprek inplannen? Dat kan ook! Via de kalender die je hieronder kan vinden kan je een vrijblijvend gesprek inplannen.

Vergeet bij het invullen van jullie gegevens niet aan te geven waar jullie het gesprek willen hebben (incl. adres). Let op: kennismakingsgesprekken voer ik max. 50km vanaf Alkmaar