Hi, ik ben Shauni!

Ik ben Shauni, een hopeloze romanticus maar nuchtere, eigenwijze, gezellige en vrolijke dame. Fotografie is mijn passie en daarnaast ben ik ook een enthousiaste grafisch vormgever. Ik ben dol op reizen en films, vooral die van Marvel en Disney. Ik heb Friends, Charmed, Harry Potter en Brooklyn99 vaker gezien dan ik durf toe te geven. Daarnaast heb ik een grote voorliefde voor muziek. Country, jaren 90 rock en Taylor Swift hebben altijd een streepje voor.

Ik ben graag in de natuur, het is mijn tot-rust-kom plekje. Vooral als ik op Texel ben. Een bezoekje aan Texel is altijd feest want mijn oma en tante wonen op dit prachtige eiland. Maar ik spreek ook graag af met mijn vrienden. Dan gaan we samen koken of plannen we een spelletjes avond.

Het leuke aan mijn werk is dat ik allemaal nieuwe mensen mag ontmoeten en hun cultuur mag leren. Mijn grootste droom is om de wereld rond te reizen. Maar natuurlijk niet zonder camera!

Pizza lover, marvel geek, disney fan, karaoke fanatic en professioneel beeldmaker van momenten:

This is me

Some of my 

Favorites

klik op een foto om meer te lezen

Ik ben waarschijnlijk de grootste Disnerd (een bijnaam voor een disneyfan) die je tegen zal komen. Ik kan niet meer op 1 hand tellen hoevaak ik naar Disneyland Parijs ben geweest en ben een groot fan van Marvel, comics en films!

It truly is my happiest place on earth. 

All kinds of Disney

Het strand is echt mijn tot rust kom plekje. Tenminste, niet in de zomer. Dan is het mij te druk haha. Maar een lekkere wandeling op een herfstige dag of een zonnige winter dag vind ik heerlijk. Ben jij al eens op het strand geweest wanneer het donker is? Zeker een aanrader!

Maar het strand is niet de enige plek. Alle plekjes natuur zijn welkom. Zo ga ik graag wandelen of fietsen in het bos.

The beach

Ik vind het heerlijk om op avontuur te gaan. De auto, trein of vliegtuig pakken en zien waar ik uit kom. Lekker een weekendje weg en nieuwe plekken ontdekken. Uiteraard gaat de camera met mij mee!  

Mijn favoriete plekken zijn Sicilië en Parijs. Maar er staan nog vele plekken op mijn lijst om te bezoeken

Traveling

Want wie houd er nou niet van eten? Ik hou ook enorm veel van koken. De Italiaanse keuken is mijn favoriet, maar sta altijd open om te experimenteren. Naast koken bak ik ook graag, cupcakes of taarten of geheel iets nieuws. Ik vind het dan ook leuk om een speciale verjaardagstaart te maken voor vrienden.

Zoals je misschien wel leest hou ik van creatief bezig zijn en is naast bakken en koken, schilderen ook 1 van mijn hobby's.

FOOOOOOD! Eating, baking and cooking

Zonder muziek kan ik niet leven. Het maakt het leven een feestje. Ik zing en dans dan ook graag mee. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik altijd wel in ben voor een rondje karaoke. 

Mijn favoriete muziek? Rock, country, jazz en everything in between. Ik heb een stiekeme liefde voor klassieke muziek, ssst en een trotste Swiftie

MUSIC. TO DANCE, SING ALONG OR JUST LISTENING

“Photography for me is not looking, it’s feeling”

- Don McCullin

Iedereen is prachtig, maar helaas leren we vanaf een jonge leeftijd al dat we ons ongemakkelijk moeten voelen over hoe wij zijn. Ik wil met mijn foto's laten zien dat dit niet het geval is! We mogen er allemaal zijn op onze eigen manier en zijn allen prachtig. Ik wil jou beter laten voelen als jij foto's ziet van jezelf. Dat je deze durft te delen met je familie, je klanten, met de buitenwereld. Dat deze je kunnen helpen jouw verhaal te vertellen!

Dat is waarom ik foto’s maak van wie je bent; niet serieus en stijf, maar vrij en op je gemak. Ik zorg ervoor dat elke shoot een geluksmomentje is, een gezellige bezigheid. Mijn fotografie stijl is spontaan  met mooie werkelijke kleuren en oog voor detail en sfeer.

Mijn reden waarom ik fotografeer?

words to live by:

Mij favoriete land om te shooten is...

Ergens met een mooi uitzicht

Mijn favoriete film is...

Mary Poppins en Iron Man

Mijn favoriete muziek

Rock, country (Taylor Swift!), musical. Als ik het kan zingen tijdens karaoke ben ik helemaal blij! 

A few facts about me

Mijn favoriete deel van de shoot is...

Het afleveren en horen hoe je de foto's vind

Hier mag je mij altijd voor wakker maken...

Laat mij maar gewoon liggen, haha

Want to go on an adventure together?