Bye ‘22, hello ‘23.

Ik ben Shauni Hartland. Ik ben lifestyle fotograaf in Alkmaar. Ik ben een hopeloze romanticus, dol op reizen en cupcakes. De meeste mensen kennen mij als een beetje een geek.

Verhalen vertellen en herinneringen tijdloos vast leggen om ze nooit meer te vergeten, dat is mijn doel met mijn fotografie!

follow:

Fotografie met gevoel

caputering moments

Lees meer over mijn trouwfotografie

Printshop

Ga naar

Design

Branding fotografie

Tip en Tricks

Wanderlust fotografie voor aan jouw muur

Bruiloften

Fotoshoots

branding, Branding fotografie, Bruiloft post, Bruiloften, design, Fotoshoots, loveshoots bruiloft, My life, My Life Branding, Tips and tricks bruiloften, Tips en Tricks

Toen ik over deze blog begon na te denken begon ik hem met “Het jaar 2022 is misschien niet helemaal mijn jaar geweest” en alle niet goeie dingen kwamen naar boven. Zware periodes, mentale gezondheid, leren omgaan met de diagnose ADHD, niet mijn doel behaald. Maar toen stond ik hier even bij stil. Waarom ben ik bij mijzelf geneigd om meteen naar het negatieve te kijken, terwijl ik bij andere juist alleen de positieve dingen zie? Ja, social media mag van mij realistischer worden en mogen we ook stil staan bij de niet leuke dingen. Maar waarom zou ik dat doen in mijn terugblik?

Ik heb juist ook zoveel mooie en leuke dingen meegemaakt. Ik ben dit jaar voor het eerst fulltime gaan ondernemen. Ik heb mezelf opnieuw leren kennen en leren omgaan met mezelf en mezelf te accepteren. Heb ik een nieuwe website ontworpen en gemaakt. Ik heb ontzettend leuke en lieve klanten gehad, zelfs internationale. Heb ik vele mooie dagen mogen beleven van bruidsparen, mooie complimenten van hen mogen ontvangen. Heb ik mij aangemeld bij een LOI cursus. Ik begon begin dit jaar ook met sporten om mijn conditie te verbeteren en ondertussen doe ik het al een jaar met veel plezier (wie had dat gedacht?). Ik heb vakanties en uitjes gehad met lieve vrienden en vele nieuwe lessen mogen leren. 

Goede voornemens doe ik niet aan. Die worden toch verbroken. Maar doelen, die wel. En ik kijk dan ook met een positief blik naar de toekomst. Zo wil ik dit jaar liever voor mezelf zijn, hoop ik 20 bruiloften te mogen fotograferen en fotoshoot te plannen. Ontmoet ik hopelijk vele nieuwe leuke mensen. Ga ik nieuwe herinneringen met vrienden en (gekozen) familie maken. Word ik tante want 1 van mijn beste vriendinnen is zwanger. Wil ik mijn SEO kennis uitbreiden met de cursus. Hoop ik met kerst een weekendje naar Engeland te kunnen. Haal ik hopelijk mijn omzet doel en nog veel meer. 

Misschien wordt 2023 mijn jaar en misschien niet. Want behaal ik deze doelen niet? Dan is dat geen falen, maar probeer ik het volgend jaar gewoon opnieuw! 2023, here I come!