Bianka en Baruch | Texelse verliefdheid | fotoshoot Texel

Ik ben Shauni Hartland. Ik ben lifestyle fotograaf in Alkmaar. Ik ben een hopeloze romanticus, dol op reizen en cupcakes. De meeste mensen kennen mij als een beetje een geek.

Verhalen vertellen en herinneringen tijdloos vast leggen om ze nooit meer te vergeten, dat is mijn doel met mijn fotografie!

follow:

Fotografie met gevoel

caputering moments

Lees meer over mijn trouwfotografie

Printshop

Ga naar

Design

Branding fotografie

Tip en Tricks

Wanderlust fotografie voor aan jouw muur

Bruiloften

Fotoshoots

Fotoshoots, loveshoots bruiloft

Voor deze fotoshoot mocht ik afreizen naar Texel, wat ik met liefde doe! Want dan kan ik meteen mooi even op bezoek bij mijn omaatje. Het was een cadeautje voor de verjaardag van B. En aangezien ze beide op Texel vandaan komen, maar nu in het heerlijke Alkmaar wonen, was er natuurlijk geen betere plek om de foto’s te maken dan de slufter. Meer dan 11000 stappen, 2 uur gezelligheid verder hebben we een serie gemaakt die precies bij hun past. Af en toe serieus, maar vooral veel lol foto’s 🙂