Fotografie investment

Budget

Basis

All-Inclusief

Kies je pakket voor meer informatie:

Een fotoshoot is altijd een feestje! In ieder geval, zo plan ik het. We gaan wat leuks doen, even wandelen maar niet alleen maar poseren. Nee de leukste foto's komen altijd spontaan! Iets waar ik altijd voor ga :)

Basis pakket

WHAT'S INCLUDED:

- Een gezellige fotosessie
- 20 foto's
- Die jullie zelf mogen uitkiezen op een website speciaal voor jullie
- Mini album
- Reiskosten in omgeving alkmaar

Investering:

€299.-

Dit pakket is het populairst onder mijn klanten en het basis pakket wat ik aan bied. De inhoud van dit pakket is geschikt voor grotere gezinnen maar ook voor new born of zwangerschap.

All-inclusief pakket

WHAT'S INCLUDED:

- Een gezellige fotosessie
- 75 foto's
- Mochten er meer foto's zijn, dan mogen jullie zelf de foto's uitkiezen op een website speciaal voor jullie
- Mini album
- 2 foto afdrukken van 20 bij 30
- Reiskosten in omgeving alkmaar

Investering:

€559.-

Als je voor familie fotosessie wilt komen of liever meer dan 20 foto's wilt dan is dit een perfect pakket voor jullie. Bij dit pakket krijg je 75 foto's en naast het mini album ook nog 2 foto afdrukken naar keuze! Super leuk als je een sessie plant als cadeau voor iemand bijvoorbeeld.

Budget pakket

WHAT'S INCLUDED:

- Een gezellige fotosessie
- 3 foto's
- Optie tot meer foto's nakopen

Investering:

€169.-

Klein budget maar wil je toch wat foto's? Dan is dit pakket voor jullie. Dit pakket kan wel alleen plaatst vinden in omgeving Alkmaar. Met keuze uit het strand (Egmond aan zee), bos (Heilooër bos) of de stad.

Some of my favorites

/

/

Wij hebben bij shauni een loveshoot gehad en was echt heel leuk! Mijn vriend zei ook dat ze ervoor zorgt dat het natuurlijk aanvoelt, ook al heb je geen idee wat je moet doen! Daar ben ik het 100% mee eens. We zijn heel erg blij met de foto's en herinneringen en ik heb zelfs een shoot kado gegeven aan een vriendin!

"De shoot was zo natuurlijk, het is echt wij op de foto!"

— Melinda

Bruiloft, newborn of familieshoot. Niet voor niets hebben wij haar voor bovenstaande shoots geboekt. Ze maakt niet alleen prachtige foto's, maar is ook gewoon een heel leuk en lief mens! Je kan niet anders dan je bij haar op je gemak voelen, en dat zie je terug! 

"Shauni weet in elke situatie weer de mooiste foto's te creëren"

— R & J

Shauni denkt actief mee en houd rekening met jouw voorkeuren. Ze dacht mee over slecht weer, maar dit was gelukkig niet nodig. Het was een hele gezellige fotoshoot!

"Een hoop gezelligheid tijdens de shoot!"

— Saskia

Shauni is een hele leuke fotograaf! Ze had meteen contact met ons zoontje en kreeg hem geweldig op de gevoelige plaat. Ze kwam met leuke ideeën en heeft deze mooi uitgevoerd. We zijn heel blij met het resultaat!

"We hebben zo met haar gelachen!"

— Lisette

client reviews
Bericht
Waarmee mag ik je helpen?
Bel afspraak?
Telefoon nummer

Send!

Email
Naam

 

Your message has been sent. We'll contact you shortly

Thank you!

Helaas belanden mijn mailtjes wel eens in de spam folder. Vergeet die dus niet te checken! :)

Wil je meer informatie ontvangen of een vrijblijvend gesprek aanvragen? Ik kom graag met jullie in contact! Je kan het formulier hieronder invullen. Ik probeer altijd binnen 24 uur te antwoorden.

Liever whatsappen? Dat kan, klik dan hier! Of bel naar 06-22872530, of vraag een bel afspraak aan via het formulier hieronder.

CONTACT