Portfolio

Hier kan je mijn werk uit mijn portfolio vinden. Klik op de foto van welk werk je mijn portfolio wilt bekijken. Op de blog pagina kan je ook volledige shoots vinden. maar ook tips en tricks voor bruiloften en fotoshoots.

no.01

Love & verlovingen

no.02

Familie & gezin

no.03

New Born, kids & zwangerschap 

/

Wij hebben bij shauni een loveshoot gehad en was echt heel leuk! Mijn vriend zei ook dat ze ervoor zorgt dat het natuurlijk aanvoelt, ook al heb je geen idee wat je moet doen! Daar ben ik het 100% mee eens. We zijn heel erg blij met de foto's en herinneringen en ik heb zelfs een shoot kado gegeven aan een vriendin!

"De shoot was zo natuurlijk, het is echt wij op de foto!"

— Melinda

Bruiloft, newborn of familieshoot. Niet voor niets hebben wij haar voor bovenstaande shoots geboekt. Ze maakt niet alleen prachtige foto's, maar is ook gewoon een heel leuk en lief mens! Je kan niet anders dan je bij haar op je gemak voelen, en dat zie je terug! 

"Shauni weet in elke situatie weer de mooiste foto's te creëren"

— R & J

Shauni denkt actief mee en houd rekening met jouw voorkeuren. Ze dacht mee over slecht weer, maar dit was gelukkig niet nodig. Het was een hele gezellige fotoshoot!

"Een hoop gezelligheid tijdens de shoot!"

— Saskia

Shauni is een hele leuke fotograaf! Ze had meteen contact met ons zoontje en kreeg hem geweldig op de gevoelige plaat. Ze kwam met leuke ideeën en heeft deze mooi uitgevoerd. We zijn heel blij met het resultaat!

"We hebben zo met haar gelachen!"

— Lisette

client reviews
Bericht
Waarmee mag ik je helpen?
Bel afspraak?
Telefoon nummer

Send!

Email
Naam

 

Your message has been sent. We'll contact you shortly

Thank you!

Helaas belanden mijn mailtjes wel eens in de spam folder. Vergeet die dus niet te checken! :)

Wil je meer informatie ontvangen of een vrijblijvend gesprek aanvragen? Ik kom graag met jullie in contact! Je kan het formulier hieronder invullen. Ik probeer altijd binnen 24 uur te antwoorden.

Liever whatsappen? Dat kan, klik dan hier! Of bel naar 06-22872530, of vraag een bel afspraak aan via het formulier hieronder.

CONTACT