Mis jij iemand op de foto?

Met schaduwfotografie van Schaduwfoto zet je jouw overleden geliefde op de gezinsfoto.

Stel je voor, je bent op vakantie op Texel en boekt een fotoshoot om deze tijd een blijvende herinnering te maken voor jou en je familie of gezin. Super leuk natuurlijk! Maar misschien mis je iemand die je ook liever op de foto had gehad. Iemand die overleden is zoals je opa of zoon/dochter. En zoiets kan heel moeilijk zijn. Maar met Schaduwfotografie kan je jouw overleden geliefde, naast in jouw hart ook meenemen tijdens deze herinnering.

In samenwerking met Schaduwfoto van Das’ Knuss Fotografie maken wij jouw familie of gezin compleet tijdens een fotoshoot. Schaduwfoto maakt namelijk Schaduw op maak, 100% pure handwerk. Zij ontwerpt jouw overleden geliefde weer op de foto’s die ik maak tijdens de fotoshoot door middel van een Schaduw. De Schaduw kan gemaakt worden in elke leeftijd, van een vrolijke peuter tot je overleden oma. Tijdens een gesprek worden alle wensen en details besproken.

Familiefoto waar iedereen op staat.

Dus misschien wil je wel zomaar een fotoshoot of ben je met je hele familie op vakantie en wil je dit vast leggen. Ik plan graag met jou deze fotoshoot. We bespreken alles, van welke plek tot kleding advies. Maar ook plannen we een gesprek om te bespreken over de Schaduw die je wilt verwerken in je foto’s. Als de fotoshoot geweest is, stuur ik de desbetreffende foto naar Schaduwfoto en gaat zij aan de slag. En zo heb je na de fotoshoot of vakantie een complete gezins- of familiefoto.

Maar wist je dat dit niet alleen kan bij gezins- of familiefoto’s, maar ook bij trouwfoto’s? Misschien wil jij wel op een van de familiefoto’s van jouw bruiloft ook jouw opa erop hebben, of iemand anders die overleden is. Of liever een symbool voor de overleden geliefde, zoals een Schaduw van een vlinder. Dat is ook zeker mogelijk!

Mocht je nou denken ja ik wil dat of wil je eerst meer weten , vul dan hieronder het formulier in en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

/

Kies jij de foto's uit of mag ik dat zelf doen?

Bij elke shoot mag jezelf je favoriete foto's uitkiezen. Maar onthoud, voor dé schaduwfoto is niet elke foto geschikt. Deze zullen we dus overleggend uitkiezen.

Schaduw-versie's

Er zijn verschillende soorten Schaduw versies; De Schaduw, Silhouet, Schets en een combi met Silhouet en Schets. Als je meer wilt weten over de soorten Schaduw, lees dan deze blog van Schaduwfoto.

Hoeveel kost een fotoshoot?

Een fotoshoot kan al vanaf €169,-.
Dit is mijn budgetpakket met 3 foto's die ik uitkies.

Maar wist je dat ik ook grotere pakketen heb inclusief leuke extra's? Zo heb ik het standaardpakket van €250,- incl 20 foto's die je zelf mag uitkiezen uit je persoonlijke galerij en krijg je er een minialbum met deze foto's cadeau.
 
Mocht je meer willen: het All-Inclusief pakket voor €399,-. Hierbij krijg je maar liefst 75 foto's, een minialbum én 2 foto afdrukken van 20 bij 30.
 
Deze pakketen zijn exclusief de kosten van de Schaduwfoto en reiskosten

WELKE SCHADUWEN ZIJN ER EN ANDERE VEEL GESTELDE VRAGEN:

Word de Schaduw die op mijn foto staat ook op een andere foto gebruikt?

Nee, zeker niet! Het is namelijk 100% op maat gemaakt en echt gekeken naar de specifieke persoon die jullie op de foto willen. Er zijn meer dan 17 miljoen mensen in Nederland, dus zijn er meer dan 17 miljoen verschillende Schaduwen

Bericht
Waarmee mag ik je helpen?
Bel afspraak?
Telefoon nummer

Send!

Email
Naam

 

Your message has been sent. We'll contact you shortly

Thank you!

Helaas belanden mijn mailtjes wel eens in de spam folder. Vergeet die dus niet te checken! :)

Wil je meer informatie ontvangen of een vrijblijvend gesprek aanvragen? Ik kom graag met jullie in contact! Je kan het formulier hieronder invullen. Ik probeer altijd binnen 24 uur te antwoorden.

Liever whatsappen? Dat kan, klik dan hier! Of bel naar 06-22872530, of vraag een bel afspraak aan via het formulier hieronder.

CONTACT